FROM


CAK!

WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

I'M HERE WAITING FOR YOU!

YES! ITS YOU!


18 Shreks:

Anonymous said...

masyallah....ini ker cerminan org menutup aurat bgai nak rakk....pandai myalahkan jer...ckp mmg senang...tgk skit ko wt kjer.....

rasa nk mkn ati plak..chill...

Anonymous said...

malangnya persatuan 2 dpt ahli mcm ko.....memalukan persatuan sdr.ish3..taubatla...

Anonymous said...

nmpak sgt ko nk jd penasihat..naib pnasihat,,setiausaha,bndhri,ajk ko la smua...kantoi sudah jelesss......

Kay J said...

assalamualaikum semua..

selamat datang dan terima kasih sebab singgah. sila datang lagi ya. jangan lupa kenalkan diri lepasni. kesian mak ayah bagi nama sedap2 tp malu nak kenalkan diri. =)

peace no war

Anonymous said...

assalamualaikum...sy just nk tanya skit jer..awak ckp ni mewakili semua student ataw diri awak sendri.sy pun nak sijil...kita kene lah hormat keputusan yg dibuat.. keputusan yg dibuat mesty bersebb..sy kesian kat awak ni..apa kata awak pegi jumpa penasihat sendri,pergi tanya...maybe awak akan dpt jawapan yg perlu...stakat luahkan kat sini,burukkan nama org lain jer...sorry to say..

Kay J said...

w'salam..

terima kasih anonymous nombor 4. kesian dekat sayakan? terima kasih sebab beritahu.

minta maaflah ya, apalah sangat sijil universiti ni. sijil akhirat lagi penting rasanya. so, anggap saja entri saya ni sekadar teguran. nak ambil boleh, taknak ambil tak ada masalah.

peace no war =)

Anonymous said...

awak xmenjawap soalan lah...sy tanya awak ni ckp wakil diri awak sendri ke..ke awak wakil bdk marketing semua..sy just nk tawu..klu ni suara semua org,sy pun nk turut serta..tp klu ini utk kepuasan awak...sy rsa awak salah..maaf...sy xberpihak pada sesapa..just ternampak blog ni..interested...

Kay J said...

ok. boleh baca entri saya yang terbaru. baca dgn hati terbuka. selamat membaca!

Anonymous said...

salam...what do you expect from `what u post just now??to seeking for publicity..???come one la sister..dont make it harder for all these things..if u feel not satisfy with all these matters just use the right way to give ur opinion..the way you put into ur blog seem like ur want that position..i mean president or vice president..dont try to manipulate the situation...if u dont want to involve any activities, it is ok sister..one more thing i want to tell u...YOU ARE DISGRACE OF MARKETEERS...because of nila setitik broken all susu in belanga..u know belanga?? EEERRKKKK

Anonymous said...

pemilik blog mcm melenting je... dlm diam ayt anda ada blagaknya...

peace no war=p

Anonymous said...

saya wakil pelajar uthm x puas hati dengan statement awak...sy lg junior dari awak tapi sy lg matang dari awak rasenye..kalau x puas hati x yah nk tulis kat blog...bincang dengan org yg awak x puas hati...kalau setakat komen kat blog baik x payah...adik saya pun ley wat camtu...kemon la...cuba pikir matang ckit.,..

Anonymous said...

opps...salah komen...sowie...i i ingatkan uthm nye laman web...huhu...jap nk ceng jap...tak tahan pundi kencung

Anonymous said...

saya rasa tak perlu la post..nanti jadi hangat pula..semua tu dah berlaku pon..sy tahu awak kecewa sangat2 sbb tak dpt pencalonan sebab dah part 4..tp takpe..exco2 byk lagi..boleh bincang bersama president baru..
sebenarnya dik..mcm nie...Marketeers nie tak seperti yang kita fikirkan..gah, communication power, byk aktiviti best2..sebab kita di bilangan yang sangat sedikit..mmg kecil saja kelompok ini..saya ada juga yg tak berapa berkenan bab2 aktiviti, management dia..tp kita buat yang terbaek..

Anonymous said...

mcm aktiviti..Marketeres byk anjurkan aktiviti..tp ahli2 sendiri yang tak mahu libatkan diri..kalau aktiviti yang kecil2 pon tak boleh..apetah lagi aktiviti besar..kita buat dinner, family day, aktiviti lain bukan untuk exco dik..untuk semua org..semua ahli..tp yang sokong atau memeriahkan lagi sikit saja..tak sampai separuh pon..dari bilangan kita 145 org ini..hanya kelompok kecil saja..jadi, jangan fikir yang exco2 lepas tak buat kerja, buat aktiviti tak best..kita masih lagi memperbaiki..ini pon byk perubahan exco2 batch saya..sebelom awk masuk lagi teruk sebenarnya..

Anonymous said...

jgn bagi alasan dpt tahu last minute, saya rase dah war2 kat fb marketeers & wakil kelas..tak tahu la kalo wakil kelas tak buat kerja..
tak tahu la kalo awak tak perasan..jangan tuduh org, fikir dulu.. & adakah awk bersedia nak support marketeers?? Yuran pon susah nak bayar budak2 nie..ala RM30..tak luak pon PTPTN tu..jadi bila yuran tak bayar..byk aktiviti Marketeers sangkut..byk dah kiteorg plan..tp sume tak jadi sbb takde modal yg cukup..MOdal mintak uitm? ye, kami mintak juga..tp bukan dapt sepenuhnya..mmg kene topup..so, nak topup pon tak dpt sbb marketeers takde duit..saya rase kalo awk duduk dalam organisasi persatuan marketeers awk akan faham..
jangan fikir kita je nak seronok..orang lain pon kene fikir juga..
saya tengok blok awk, org batu pahat, saya pon org batu pahat, mcm boleh agak je siapa awk ini..tp takpe..ini complaint, & saya terima..nanti saya sampaikan pada bekas president..biar dia tgk ye..

Anonymous said...

aktiviti sedang berjalan..gempak tak gempak kami tak fikir pon..janji ada aktiviti..buat apa gempak2..duit pon takde..mcm mane? ahli pon tak sokong, tak dtg..AGM sendiri pon nampak kan ahli taknak support..nampak? mcm mane nak gah dik oi..kalo kita nie ramai 500 org..takpe la jugak..aktiviti family day gempak? saya pon rase tak gempak pon..dtg 30 org je..mane yang lain? awk pergi mane? kawan2 lain? kdang2 kita tak boleh expect benda yg kita mahukan..jika awak mahukan begitu..saya rasa awk boleh join persatuan..tgk mcm mane awk buat..nanti awk akan faham..bukan senang..org kita tak boleh pakse2..nak kumpulkan buat sesi perkenalan..AGM pon tak boleh dtg..lagikan nak buat sesi perkenalan..sebenarnya family day & aktiviti lain2 itulah dekatkan silaturrahim kita..ukhwah kita..tak perlu pun buat sesi perkenalan nieh..tp ini aktiviti pon tak dtg mcm mane..tepuk dada tanye diri sendiri..saya tak marah awk..saya nak awk berfikir..jgn ckp itu ini..tuduh itu ini..cuba awk berada pada tempat kami?? fikirkan lah wahai marketeers..terima kasih..

Kay J said...

dalam hidup ni kita ada pilihan. dalam blog ni pon ada pilihan. nak baca, baca. tak nak baca, nampak X at the corner of your window? you allowed to do so. thank you.

i've answered already. thank you for the comments. please come again =)

❣ elly ❣ said...

assalamualaikum...kdg2 kesilapan setiap manusia ada yg nmpk n ada yg tak, bg pndgn sy, owner blog meluahkan perasaan sahaja, tak berniat untuk memburukkan, lgpn ini sekadar pandangan, apa kata bg anonymous yg mengutuk tu sdr diri jugak, kamu sume pn tak perfect, so jgnlah nak mengutuk org yg buat slh dgn cara korg yg salah mcm kutuk smpi ckp 'tutp aurat bagai nk rak' aish, nk tegur org konon diri tu btol, tp ayat tu btol sgt ke? sy rasa marketers perlu bersikap terbuka, inilah politik dunia, mcm politik kerajaan, cube menegak hak msing2, takde salahnye drpd ckp belakang, sy pn ad tak puas hati, tp sy rasa owner blog seorg yg berani, so at least all of you somehow realize apa perasaan yg ahli rasa drpd tak thu, n u alls may improve, segla kekurangan dtg dr sy, n sgl kebaikan Allah yg beri, so, klu sy slh, sy minta maaf, n tegur lah dgn cara yg berhemah

 
;